WEBSITE CREATIE

Gespecialiseerd in de creatie van websites, steunt onze expertise op 3 basispijlers:

Persoonlijke samenwerking tussen u en ons

  • 15 jaar ervaring
  • Een grondige kennis over de behoeften van zelfstandigen en ondernemers in Kmo’s
  • Duizenden realisaties
  • De tevredenheid van onze klanten

Kennis van de digitale wereld

  • Teams gewijd aan uw project
  • Bundeling van verschillende talenten (copywriters, webdesigners, projectmanagers, SEO specialisten, fotografen)

Permanente hulp

  • Helpdesk
  • Klantenrelatiedienst
  • Projectmanager

creation

Vertrouw op onze onderneming en word een referentie van AFE. Daardoor profiteert u van al onze diensten gedurende de looptijd van uw contract.

Wees aanwezig op Internet dankzij een website van AFE

Om uw potentiële klanten te bereiken is het ondenkbaar om niet aanwezig te zijn op het web en geen internetsite te hebben. Bied uw producten aan, stel uw diensten voor, ontvang offerteaanvragen of bestellingen en dat dankzij uw aanwezigheid op internet.

Kunnen uw klanten u gemakkelijk terugvinden op internet? Is de informatie die zij vinden correct en up-to-date?

Wij geloven dat het belangrijk is om u te helpen met de verbetering van het imago van uw merk en aanwezig te zijn op het wereldwijde web om op die manier zichtbaar te zijn voor surfers.

AFE Benelux creëert voor kleine- en middelgrote ondernemingen institutionele websites of webwinkels. Wij ontwerpen, van A tot Z, portalen van 5 tot 10 pagina’s, registeren uw domeinnaam, definiëren uw menu en inhoud, creëren teksten, organiseren een fotoreportage, zetten templates te uwer beschikking, volgens uw project op, bieden technische ondersteuning, lenen materiaal, sturen maandelijks statistieken, geven opleidingen om met uw webbeheer te leren werken (CMS),….

Zoals u kan zien, alles wordt voorzien voor u.

Verstevig uw positie dankzij SEO

De websites die wij ontwerpen zijn geoptimaliseerd voor de natuurlijke zoekresultaten, waardoor zij teruggevonden worden op de zoekrobots. Gegeven de ontelbare ondernemingen die een ideale positie willen verwerven, is het utopisch om u een plaats bovenaan het podium te garanderen, maar wij kunnen u wel beloven dat ons team volledig gewijd zal zijn aan dit werk. Onze missie? Dat uw website zich bevindt op de juiste plaats op het juiste moment om gevonden te worden door uw prospecten.

Onze troeven? U laten profiteren van een toegewijde projectmanager, de diensten van een professionele copywriter en de expertise van onze webdesigners. Daarnaast ontwikkelen wij ook meertalige websites.

Profiteer van een modern en aantrekkelijk hulpmiddel

Wij zijn er ons van bewust dat kleuren en design een grote impact hebben op het gedrag. Daarom zet AFE Benelux verschillende, actuele templates en een geoptimaliseerde lay-out ter beschikking van haar klanten.

Heeft u een logo nodig, hulp om uw grafische kaart te bepalen? Laat onze teams hierover beslissen. AFE helpt u daarom ook met het ontwikkelen van professionele en aantrekkelijke tools die de details van uw website verzorgen.

Ontwikkel een inbound marketing strategie

Inbound marketing is een marketingstrategie met als doel het aantrekken van klanten naar uw zaak. Het is al tien jaar een revolutie in de digitale wereld, die voornamelijk te maken heeft met SEO en SEA.

Wist u dat… De leads die gegenereerd worden dankzij SEO een succespercentage van 14,6{7c181deb9bb50a79b0336254bdf36f88a6244440248b385fa2dd7de80092fe4b} hebben, terwijl de prospecten gegenereerd door de traditionele methoden (advertenties, gepersonaliseerde mails, krantenadvertenties, etc.) slechts een succespercentage halen van 1.7{7c181deb9bb50a79b0336254bdf36f88a6244440248b385fa2dd7de80092fe4b}. Een goede inbound marketingstrategie is daarom uw bondgenoot in de zoektocht naar potentiële klanten. (bron: http://www.globalia.ca/blog/statistiques-inbound-marketing)

Merk hier op dat er andere manieren bestaan die uw prospecten interesseren. Denk bijvoorbeeld aan de regelmatige verspreiding van informatie via een blog, de creatie van landingspagina’s, het onderhouden van pagina’s op sociale media, de verspreiding van white papers, de aanwezigheid van ‘Call to action’ knoppen op uw website, etc.