Buulse Olen

Onze klanten aan het woord: Buulse

Buulse, gelegen te Olen, is een restaurant dat zich onderscheidt van de meeste restaurants dankzij hun bowlingbanen en hun indoor speeltuin. Kom eens langs en geniet van een goede maaltijd in een gezellige en vrolijke sfeer. Met een capaciteit van 200 personen is het de ideale plaats voor het organiseren van uw evenementen zoals verjaardagen, recepties of teambuildings. Verlaat Buulse niet zonder hun zelfgemaakte ijs te proeven en laat het u smaken. Buulse garandeert fun voor zowel groot als klein.

Eigenaar Chris Van Der Vloet deelt zijn ervaring met SWTV mee.

Hoe heeft u SWTV leren kennen?

“Een vertegenwoordiger van SWTV is hier langs geweest en legde uit waaruit hun diensten bestonden. Wij vonden dat een bedrijfsvideo een meerwaarde zou zijn voor ons restaurant. En daar hebben we vandaag geen spijt van doordat de video volledig aan onze verwachtingen voldoet. De cameraploeg was heel vriendelijk en behulpzaam. Zij gaven goede ideeën waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Alles verliep heel vlot.”

“Wij hebben de video op onze website alsook op de totem geplaatst. Veel mensen hebben deze gezien en hierop hebben we veel reacties mogen ontvangen. Wij hebben bovendien ooit een zanger laten optreden en hebben dat dan doorgemaild zodat het op de Totem geplaatst kon worden.”

Zou u onze diensten aanbevelen?

“Wij zouden SWTV zeker aanbevelen, omdat het ons heel wat heeft opgeleverd. Mensen hebben de video gezien, dus mogen we concluderen dat we opvallen.”

Bekijk de bedrijfsvideo van “Buulse” en maak uw eigen conclusie!

 

 

Buulse
Punstraat 7a
2250 Olen

Restaurant: 014 22 09 10
Bowling: 014 33 03 02
info@buulse.be

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie