Onze tevreden klant uit Rotselaar

De Drie Linden is een prachtig volkscafé in Rotselaar dat sinds december 2017 wordt uitgebaat door Melissa De Greef. Het is een café waar de klant koning is en op zijn wenken bediend wordt!

Rotselarenaren, groot en klein, vormen al sinds jaar en dag het vaste publiek van dit volkscafé. Sinds de overname door Melissa kreeg De Drie Linden een heuse make-over! Onder andere een gloednieuwe biljarttafel staat nu te pronken in deze zaak.

Recent spraken wij met Melissa De Greef en haar partner Kris Haesendonck. Sympathieke mensen met een luisterend oor voor hun klanten!

Nog maar net klant

Wanneer de vraag wordt gesteld hoe lang De Drie Linden klant is bij ons krijgen we een kort antwoord, “Nog maar een paar maandjes”. Het is ten slotte nog niet lang geleden dat Melissa de zaak overnam.  Nu kwamen ze bij AFE Benelux terecht dankzij de uitleg van één van onze vertegenwoordigers “Hij gaf ons een goede uitleg over jullie totems. Wanneer hij vroeg of we hier interesse in hadden zeiden we volmondig ja”.

Nu al een succes

Spijt van hun contract hebben ze zeker niet, integendeel! “Alles verloopt goed, het scherm heeft duidelijk al succes”. En dat is normaal natuurlijk. Met een totem van AFE Benelux kan u uw video in de kijker zetten in uw regio! De schermen tonen daarnaast ook uw contactgegevens, regionaal nieuws- en weerberichten. Dit concept maakt het zelfstandige handelaars mogelijk om een breder publiek te bereiken bij hen in de buurt!

Meer weten over AFE Benelux?

Bezoek dan zeker onze website!